Acteur Michael K. Williams op 54-jarige leeftijd overleden

De acteur Michael K. Williams (54) is dood gevonden in zijn appartement in Brooklyn. De politie van New York heeft dit nieuws bevestigd.

Overdosis

De New York Post schrijft dat bronnen hebben verteld dat Michael stierf aan een overdosis heroïne. In 2012 gaf de acteur al eens toe dat hij met een drugsverslaving worstelde. Aan NJ vertelde hij destijds dat het ‘een wonder was dat hij nog niet was gestorven’.

Films en series

Michael brak bijna twintig jaar geleden door met de rol van Omar Little in de tv-serie The Wire, waarin hij een man speelt die drugsdealers berooft. Verder kun je hem kennen van de films 12 Years a Slave en Assassin’s Creed. Ook had hij een rol in verschillende series zoals CommunityWhen They See UsBoardwalk Empire en Lovecraft Country waar hij een Emmy voor ontving. Michael won verschillende prijzen voor zijn acteerwerk en werd in totaal vijf keer genomineerd voor een Emmy Award.S

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord