VERPLAATST: Legacy Concert – Michaël Gabriël

Mede door de huidige onzekerheid met betrekking tot de coronamaatregelen is besloten om het Legacy Concert van 21 augustus voor Michaël Gabriël te verplaatsen.

Het Legacy Concert voor Michaël Gabriël zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Publiekelijk afscheid

Tijdens het legacy concert wordt stilgestaan bij de mooie dingen die Michaël heeft meegegeven. In samenwerking met veel van zijn vrienden wordt officieel publiekelijk afscheid genomen, op een manier die passend is bij Michaël. Door muziek, door teksten, door feest te vieren. Tickets zijn beschikbaar via de onderstaande link.

Haal je tickets voor het Legacy Concert

Legacy-shirt

Ter ere en ter nagedachtenis van Michaël is een t-shirt beschikbaar gesteld: een herinnering aan zijn creativiteit, zijn songs, raps, creaties en wie hij was als persoon. Het is een ontwerp van Michaël zelf en komt van zijn laatst uitgebrachte EP ‘Het zit wel snor’. Het t-shirt is te verkrijgen via de webshop van Roberto Rosso, voor € 30,- exclusief verzendkosten.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter