Sticks schrijft bars in nieuw thuisshirt PEC Zwolle

Sticks heeft een paar bars geschreven voor zijn favoriete cluppie Pec Zwolle. De rapicoon uit Zwolle schreef eerder al een nummer voor zijn favoriete cluppie.

De track, genaamd ‘M’n Outfit Is Blauw/Wit’, werd geschreven toen Pec de bekerfinale won van Ajax in 2014.

Vandaag laat Sticks via Instagram weten dat hij driemaal vier bars heeft geschreven, te vinden in de nek van het nieuwe thuisshirt. “Voor PEC Zwolle’s nieuwe shirts (‘21/‘22) schreef ik driemaal vier bars, te vinden in de nek van de jersey. Gezamenlijk vormen de zinnen één volledige nieuwe tekst over winst, verlies en de strijd die hoe dan ook doorgaat. Ik zou zeggen, spaar ze alledrie want de shirts zijn dit jaar weer pareltjes!”, aldus Sticks.

Bekijk hier het resultaat:

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter