Jay-Way keert terug met fantasierijke visual voor ‘Coolie’

Rapper Jay-Way keert terug met zijn langverwachte nieuwe single ‘Coolie’. De release is vandaag beschikbaar en bevat ook een extra track met de titel “Legend”.

“Coolie is het eerste nummer dat ik vanuit huis heb opgenomen”, zegt Jay-Way, die met zijn muziek de diepten van creatieve expressie blijft herdefiniëren. “We zaten in die tijd in een strikte lockdown, dus we konden geen studio’s bezoeken. Ik bouwde een kleine opstelling bij de wieg en liet het gebeuren.”

Jay-Way keert terug naar zijn rappity-rap-basis met ‘Coolie’. “Ik wilde een kleine pauze nemen van de melodieuze dingen.” Zijn stroom- en rijmschema’s op Coolie doen denken aan zijn bekroonde debuut-EP Jaynalysis. Hij spreekt over zijn liefde voor de Amerikaanse hiphopcultuur en herinnert fans eraan dat hij nog steeds een emcee is. “Ik miste het rappen en wilde mijn nieuwe publiek laten weten dat ik niet alleen een zingende artiest ben”, voegt hij eraan toe.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter