Kanye West krijgt eigen docuserie op Netflix

Kanye West heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Netflix voor een eigen docuserie over zijn leven. Dit meldt Billboard.

In de aankomende docu wordt er materiaal van de afgelopen twintig jaar uit Ye’s leven vertoond. Het project is een initiatief van regisseursduo Coodie and Chike. Volgens bronnen zou Kanye West 30 miljoen dollar betaald krijgen voor de docuserie. Dit is echter niet bevestigd door Amerikaanse media.

Kanye zou het bovengenoemde duo jarenlang toestemming hebben gegeven om hem te filmen, zonder dat er destijds een plan lag voor een documentaire. Vooral de band tussen de regisseur Simmons en Kanye zal centraal staan in de docu. Verder komt de dood van Kanye’s moeder Donda aan bod en uiteraard zijn succesvolle overstap van artiest naar de fashionwereld.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord