King Von op 26-jarige leeftijd overleden

Recent lieten diverse media weten dat King Von zou zijn neergeschoten in Atlanta. Hij kreeg het aan de stok met collega-rapper Quando Rondo en zijn crew, in een nachtclub.

Volgens het mediaplatform AJC, waren beide artiesten te vinden in de Atlanta’s Monaco Hookah Lounge. Het tweetal en hun crew’s kregen ruzie in de club en besloten naar buiten te gaan. Een vechtpartij resulteerde uiteindelijk in een fatale schietpartij. De uit Chicago afkomstige rapper werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

ChopSquad DJ, producer van onder andere rappers King Von, Lil Durk en Juice WRLD, laat nu via zijn Instagram weten dat King Von aan zijn verwondingen is overleden. Naast King Von vielen er nog zeker twee andere doden.

Volgens AJC waren er twee politieagenten aan het werk, tijdens de beruchte clubavond. Kennelijk hebben beide crews, ook de politie onder vuur genomen.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord