Fresh Prince-cast wordt ‘opnieuw familie’ tijdens reünie

De reünie van The ‘Fresh Prince of Bel-Air’ debuteerde donderdag op HBO Max en leverde zowel gelach als tranen op.

De cast – zonder hun tv-patriarch James Avery, die in 2013 stierf aan complicaties van openhartoperaties – kwam samen ter ere van de 30ste verjaardag van de hitcomedy, die oorspronkelijk zes seizoenen op NBC werd uitgezonden.

Geen spoilers hier, maar het belangrijkste is dat de cast echt een familie is geworden. En zoals bij de meeste gezinnen, was er af en toe ook wat spanning. Een van de meest verwachte momenten in de show is ongetwijfeld Will Smith’s gesprek met Janet Hubert, die de originele “aunt Viv” speelde. Het publiek leert waarom ze de serie verliet. Nogmaals, geen spoilers, maar laten we zeggen dat dingen emotioneel worden… Net als het eerbetoon aan James Avery, die zijn mede-castleden begroeten voor de lessen die hij ze allemaal heeft geleerd.

Bekijk de trailer van The Fresh Prince of Bel-Air Reunion

De serie is geliefd bij kijkers van alle leeftijden, ook in Nederland. Er komt zowaar een reboot naar de Peacock-streamingdienst, geïnspireerd door de virale video van schrijver / regisseur Morgan Cooper, waarin “the Fresh Prince” opnieuw werd uitgevonden als een duister en edgy drama.
“We hebben zojuist officieel de deal met Peacock gesloten met een ongekende order voor twee seizoenen”, zei Smith toen hij het project in september aankondigde. “Ik zit al 30 jaar in deze branche, en dat gebeurt niet.”

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord