NF – Chasing (Demo) ft. Mikayla Sippel

NF liet vandaag zijn nieuwe track “Chasing_ (Demo)” met Mikayla Sippel los. Op social media zei de rapper er het volgende over.

“Een tijdje terug plaatste ik een clip van een track en was oprecht geschokt door het aantal positieve reacties. Bij al mijn projecten, zijn er een paar tracks die ik niet uitbreng, en dit zou waarschijnlijk een van die nummers worden. Een dag nadat ik de clip had gepost, hoorde ik een cover van een fan waardoor ik werd weggeblazen. Lang verhaal kort: mijn producer Tommee en ik gebruikten haar audio en maakten het voor jullie af! Dankjewel Mikayla Sippel, dat je ons je geweldige stem hebt laten gebruiken en me hebt geïnspireerd om het daadwerkelijk uit te brengen”.

Beluister de track hieronder:

Koop of stream hier.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord