Andy Mineo onthult nieuwe EP ‘Happy Thoughts’

De hashtag #HappyThoughts op de socials van Andy Mineo zegt genoeg. Dat is de feeling die je krijgt bij dit project! Happy Thoughts is de EP met 5 tracks die Mineo binnenkort zal uitbrengen.

“Geïnspireerd door een recente reis naar Japan, zal Andy Mineo een content-uitrol starten die bestaat uit nieuwe muziek en inspirerende visuals om zijn fans aan te moedigen, midden in een moeilijk jaar: te denken aan de track ‘Whatever’s Good’.

Op het project zullen samenwerkingen te horen, met onder andere King Mez. Andy Mineo zal ook fans van dienst zijn met boek- en mode-aanbevelingen, internet-ephemera en diverse materialen die zijn platform positioneren als een bestemming voor hiphopfans die hun verbeelding willen voeden ondanks moeilijke tijden.”

De eerste single is “Shibuya Roll Call” met Wordsplayed. Check ‘m hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord