Lecrae releast ‘Road to Redemption’ docu

Met zijn 9e studioalbum Restoration, dat op 21 augustus uitkomt en het vervolg op zijn boek Unashamed, geeft Lecrae fans een kijkje achter de schermen van zijn leven.

The Road To Restoration is een driedelig videoverhaal op Lecrae’s Youtube-kanaal. “Restoration is iets kapot maken en het weer heel maken”, legt de rapper uit. “Door middel van restauratie geven we iets dat van zijn waarde is gestript, zijn waarde, betekenis en doel terug. Ik wil dat mensen met mij op reis gaan in The Road To Restoration. De reis begint met deze driedelige video-ervaring, dan is er het album, het virtuele concert, en het boek. Samen zijn het allemaal stukjes van een puzzel en elk stukje helpt je de volgende te begrijpen. Als alle stukjes bij elkaar komen, krijg je het volledige plaatje. “

De dromer…

De YouTube-serie begint met The Road To Restoration: The Dreamer (Part 1), geopend met een 14-jarige Lecrae die zijn droom deelt om op te groeien tot rapper, familieman en zakenman. “De ironie van het kijken naar de jonge 8e-klasser is dat hij niet alleen een rapper werd, maar ook dat hij een multi-Grammy Award-winnende platina-verkopende artiest zou worden die geschiedenis schreef als de eerste artiest die debuteerde op de # 1-plek in de Billboard’s Top 200 en Gospel Album Chart in dezelfde week. Nu ook echtgenoot en vader van drie kinderen, voegt Lecrae toe aan zijn prestaties.

Aan de oppervlakte leek het erop dat Lecrae zijn droom leefde, maar stiekem liep zijn leven uit de hand. Klaar om weg te lopen van alles – zijn carrière, huwelijk en gezin – besloot Lecrae eindelijk de trauma’s die hij had meegemaakt onder ogen te zien en er stap voor stap mee om te gaan. “De weg naar herstel is een venster op mijn reis naar herstel. Het is makkelijk om te denken dat het leven makkelijker wordt naarmate je succesvoller wordt. Maar hoe succesvoller ik werd, hoe meer ik moest vechten voor iets dat ik niet kon volhouden. Het brak me, maar het opende ook de deur voor mij om hersteld te worden.”

De kloof overbruggen

De tweede stap van The Road to Restoration: Closing The Gap (Part 2) omvat Lecrae die zijn vader ontmoet. “Voor het eerst in mijn leven mocht met mijn vader in gesprek. Er gingen zoveel emoties door me heen, maar ik ben dankbaar dat ik hem eindelijk alle vragen heb mogen stellen die ik nooit had. Het was een blessing en nu sms’t hij me bijna elke dag! Deel drie laat zien hoe Lecrae zijn eigen gezin herstelt en de stappen die hij heeft genomen om hier prioriteit aan te geven. “Vroeger was ik een creatieveling die tijd nam voor mijn gezin, maar nu ben ik een familieman die vecht om creatief te blijven”, vertelt Lecrae. “Omdat ik gewoon een jonge zwarte man was die vaderloos was, leefde in een rechteloze gemeenschap, heb ik weer begrepen dat mijn waarde, mijn waarde niet wordt bepaald door waar ik vandaan kwam of wat er met me is gebeurd. geheel door geestelijk herstel, door mijn geloof in God, door therapie en en erken dat ik een oneindig doel en een oneindige waarde heb. “

Dit is niet het einde

“Het herstel is aan de gang … een eindeloos streven om te accepteren wat God voor je heeft en erop te vertrouwen dat Hij je leidt naar wat je te wachten staat”, vertelt Lecrae. ‘Het is de sleutel die essentieel is voor het leven. Hoe pijnlijk de dingen ook zijn die ik heb meegemaakt, zo pijnlijk als de dingen die je hebt meegemaakt, niets is onherstelbaar.’ De Road To Restoration-videoserie bevat ook bijdragen van onder andere NBA All Star-speler Steph Curry en voormalig NBA-speler Jeremy Lin.

Bekijk de driedelige videoserie van Lecrae en pre-order het album Restoration en het boek I Am Restored: How I Lost My Religion But Gained My Faith. Het album bevat artiesten uit alle hoeken, zoals John Legend, Kirk Franklin, YK Osiris, Jozzy, Dani Leigh, Marc E. Bassy, ​​BJ The Chicago Kid en meer. De eerste single ‘Set Me Free’ bevat YK Osiris (geproduceerd door GAWVI) en werd opgevolgd door ‘Deep End’ (geproduceerd door Anthony Gardner), ‘Drown’ met John Legend (producers Danny Majic, DJ Frank E en Ace Harris) en ‘Zombie’.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord