DWO x Michaël Gabriël – Veranderd

Michaël Gabriël en DWO heeft weer een nieuwe track met video uitgebracht. Het duo vond elkaar in hun woonplaats Vlaardingen.

“Bij toeval. En er bleek een enorme klik tussen ons en nu is er de single ‘Veranderd’ waarmee we stappen willen zetten”, klinkt het in koor in de studio.

De clip van het nieuwe nummer is onlangs opgenomen in Rotterdam en in een Vlaardings café. “Inmiddels hebben we ‘m gepubliceerd en wordt er stevig naar gekeken en geluisterd”, vertelt het duo. “Ja er zit uiteraard een patserbak in. Wat is een rapclip zonder zo’n bak tegenwoordig?”, lacht Dennis, die als DWO in de scene bekend is. “Het café waar we hebben opgenomen ging op de dag van release failliet, dus ook dat is een verhaal.”

Bekijk de video hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord