Jay-Way – On The Rise

Rapper Jay-Way brengt vandaag zijn nieuwe single ‘On The Rise’ uit, de eerste single van zijn nieuwe EP ‘Thank God’ die later dit jaar verschijnt.

De rapper uit Amsterdam is sinds vorig jaar getekend bij het Amerikaanse label IVAV, een sublabel van Curb | Word Entertainment. Zijn aanstaande EP wordt geproduceerd door Social House, het duo dat onder meer achter de megahit ‘Thank U, Next’ van Ariana Grande zit.

Op de nieuwe track is een positieve Jay-Way te horen die zijn levenspad beschrijft, van hoe hij vroeger nooit had gedacht dat hij zo ver zou komen tot het doorbreken van alle stereotypes en het uitgroeien tot een internationale artiest. Voordat Jay-Way de ‘Thank God’ EP uitbrengt, kunnen we eerst nog twee nieuwe tracks van deze veelbelovende artiest verwachten. 

De videoclip van ‘On The Rise’ is zojuist verschenen op YouTube. De single is o.a. te beluisteren via Spotify.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord