Zoon van TobyMac overleden op 21-jarige leeftijd

Truett McKeehan, de zoon van TobyMac, is deze week plotseling overleden. De jonge en ambitieuze artiest die liefdevol bekend staat als “truDog” was slechts 21 jaar oud. Hij werd woensdagochtend in zijn huis aangetroffen.

“De doodsoorzaak is niet vastgesteld. Toby reisde terug uit Canada en kwam pas na middernacht gisteravond thuis om bij zijn familie te zijn, dus er is geen verklaring. We vragen gewoon dat iedereen in deze periode zijn privacy respecteert en hem om zijn verlies laat rouwen”, meldde USA Today.

De familie McKeehan vraagt ​​op dit moment om privacy omdat ze treuren om het verlies van Truett, die ook broer was van vier broers en zussen.

TobyMac is een van de grootste christelijke artiesten ooit. Hij begon voor het eerst als rapper in de baanbrekende christelijke groep Dc Talk. Hij baande vervolgens zijn eigen weg als soloartiest en experimenteerde met hiphop, pop, rock en reggae.

Door de jaren heen hebben Toby en zijn zoon aan bijna elk van zijn albums samengewerkt. Hier zijn enkele van die nummers:

Tot slot, het nummer “Scars” van TobyMac’s album The Elements gaat over hun relatie als volwassenen.

Onze gedachten en gebeden gaan uit naar TobyMac en zijn familie…

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter