Laptop van rapper WHATUPRG gestolen

Wat een feestelijk weekend had moeten zijn in verband met 1K Phew’s albumrelease party, werd tragisch voor WHATUPRG. Hij kwam erachter dat er in zijn auto was ingebroken en zijn laptop en harde schijven waren gestolen.

Vermoedelijk werkte RG aan de laatste loodjes van deze projecten waar hij in mei op wees met de volgende tweets:

WHATUPRGWHATUPRG

Two Birds One Stone was waarschijnlijk het samenwerkingsproject waarop hij en 1K Phew hadden gewezen. New Hollywood werd in een eerder interview genoemd als zijn eerste volledige album. Het Spaanse album zou een project met Tommy Royale kunnen zijn, terwijl It Gets Better als een vervolg klinkt op Raul.

Andy Mineo verloor zijn laptop eerder in het jaar ook aan diefstal. Hij wist zich te redden door ‘Work in Progress’ te laten droppen. Laten we hopen dat WHATUPRG zich snel weet te herstellen en sommige van die bestanden ook ergens in de cloud heeft bewaard!

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord