Hip Hop rouwt om de dood van John Witherspoon

John Witherspoon, komiek en acteur, is op 77 jarige leeftijd overleden in zijn huis in Californië, liet zijn familie weten op zijn twitter account.

John is misschien het bekenst om zijn rol als Willie Jones in de Friday films en voor zijn rol als Robert Jebediah “Grandad” Freeman in The Boondocks. Hij heeft gedurende zijn lange carrière in verschillende films en tv-shows gespeeld, zoals Hollywood Shuffle, Boomerang, Vampire In Brooklyn, I’m Gonna Get You Sucka, House Party, Soul Plane, Little Man, The Richard Pryor Show, The Incredible Hulk, The Fresh Prince of Bel-Air, Living Single, Black Jesus, Black Dynamite, Black-ish, en nog veel meer. John Witherspoon verscheen onlangs op het album The Big Day van Chance the Rapper.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord