Meek Mill na 12 jaar eindelijk vrij, OM laat aanklachten vallen

Een maand geleden kreeg Meek Mill te horen dat hij een nieuw proces toegewezen zou krijgen en dus niet meer voorwaardelijk vrij was. De verwachting was dat de zaak zou komen te vervallen, omdat de enige getuige in de zaak als onbetrouwbaar gezien wordt en niet meer opgeroepen kan worden voor een nieuwe getuigenis.

Zojuist heeft de rapper te horen gekregen dat hij inderdaad niet vervolgd zal worden, want het openbaar ministerie heeft alle aanklachten laten vallen, nadat hij toegaf dat hij in 2007 inderdaad een wapen had zonder vergunning. “He was adult enough to admit he had a gun, so we feel this is appropriate,” zegt de aanklager over het laten vallen van de aanklachten. Dit betekent dat Meek voor het eerst sinds 2007 een vrij man is en mag gaan en staan waar hij wil.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter