Kanye West maakt zich op voor albumrelease ‘Jesus Is King’

In het afgelopen jaar heeft Kanye West regelmatig op zondag zijn Sunday Service gehouden en dat heeft geleid tot een nieuw project naar het schijnt. Kim Kardashian deelde op haar Twitter-account een foto van de tracklist van een project genaamd ‘Jesus Is King’. De tracks verwijzen allemaal naar de Bijbel en het project lijkt op 27 september uit te komen.

Dat is de datum waarop afgelopen jaar zijn album Yandhi uit zou komen. Afgelopen maanden wordt Kanye geplaagd door gelekte tracks, waar Pusha T zich onlangs nog over uit liet. Hij liet weten te balen van de leaks, maar liet ook weten dat zijn team getalenteerd genoeg is om gewoon weer nieuwe tracks te maken. We gaan het meemaken!

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter