Rapper NF brengt ‘The Search Tour’ naar de Melkweg

Goed nieuws voor fans van NF! De rapper keert volgend jaar terug naar Nederland voor een show in poppodium de Melkweg. Nate Feuerstein, zoals de muzikant daadwerkelijk heet, betreedt het Amsterdamse podium op dinsdag 10 maart. De show is onderdeel van zijn ‘The Search Tour’.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 2 augustus in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘The Search’

De 28-jarige Feuerstein bracht in 2010 zijn debuutalbum ‘Moments’ uit. Dit deed hij destijds onder zijn eigen naam, Nathan Feuerstein. In 2015 bracht hij zijn eerste plaat onder de alias NF uit. Op vrijdag 26 juli verscheen het vijfde en meest recente studioalbum van de muzikant, getiteld ‘The Search’.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord