Maak serieus werk van muziek met de Threesixty° Music Course

In vier avonden maak je een stappenplan om je muzikale ambities tot werkelijkheid te brengen. In deze workshopserie Threesixty° Music Course ontdek je de kracht van muzikaal ondernemerschap en maak je een stappenplan voor je muzikale carrière.

Ondernemersmentaliteit
Ben je artiest en heb je ambities dan is het goed om een plan de campagne op te stellen hoe je je ambities wilt verwezenlijken. Je stopt veel geld en tijd in je muziek. Toch vinden veel artiesten het lastig om verder te komen. Als je er alleen voor staan is het belangrijk om de ondernemersmentaliteit in jezelf aan te wakkeren. En vandaar uit een plan te maken om verder te groeien.

Meters maken
Ondernemend artiest zijn is hard werken voor het succes en ondertussen veel plezier hebben. Half werk is er niet bij en je moet meters maken. Tijdens de Threesixty° Music Course investeer je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als artiest voor de volle 360 graden om je heen te kunnen kijken. Het is een praktische cursus en aan het eind van de vier avonden heb je een goed begin kunnen maken aan je stappenplan, waarin Artist & Development, Marketing & Promotie, Songwriting & Opnames, Publishing en Distributie allemaal een plek krijgen.

Meer informatie
De cursus wordt op vier dinsdagavonden van 26 maart tot en met 16 april gegeven, in de Basiliek aan de Wiltonstraat 56 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.threesixtymusic.nl.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter