Kanye West is van plan om zijn eigen kerk te starten

Onlangs bracht Kanye West zijn wekelijkse Sunday Service-ceremonie naar het Coachella-festival. Het aantal toeschouwers bij de spirituele bijeenkomst werd geschat op 50.000 mensen, waaronder ook beroemdheden als Kid Cudi, Chance The Rapper en DMX. Volgens TMZ voelt Kanye zich door de enorme opkomst geïnspireerd om zijn religieuze initiatieven op grotere schaal uit te voeren.

Bronnen van People Magazine beweren dat Ye van plan is zijn eigen kerk te starten, vanwege een groeiende passie voor het geloof en een drang om dat met anderen te delen. Volgens de bronnen wordt het geen gewone kerk: “It wouldn’t be the traditional, 3-hymns-and-a-sermon thing. Instead, it would be a way to point people to Jesus through the arts and through a community of people who love and care for each other. He also wants his kids to be raised in faith, and the best way for him to do that is to live out his faith.”

Kim Kardashian staat volledig achter de plannen van haar echtgenoot. In een interview met Elle zei ze namelijk het volgende: “And [the church], it’s honestly more like a healing experience for my husband. It’s just music; there’s no sermon. It’s definitely something he believes in—Jesus—and there’s a Christian vibe. But there’s no preaching. It’s just a very spiritual Christian experience.”

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord