Rapper Nipsey Hussle doodgeschoten in Los Angeles

Sad news. Vannacht werd bekend dat Nipsey Hussle op klaarlichte dag werd neergeschoten voor zijn eigen winkel in Los Angeles.

NBC News meldt dat de rapper in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen. Ermias Asghedom, zoals Nipsey heette, werd slechts 33 jaar en laat zijn vriendin Lauren London en hun kinderen achter.

Getuigen melden dat ze één man zagen vluchten in een auto na de schietpartij, waarbij ook nog twee andere slachtoffers geraakt werden. De verdachte is momenteel nog op de vlucht, maar volgens bronnen betrokken bij het onderzoek zou het een gerichte en geplande actie zijn. Vrijwel direct na de schietpartij verzamelden fans zich bij de winkel om de voor een Grammy genomineerde rapper te herdenken.

R.i.p.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter