Populaire popgroep BTS brengt ‘Manolo’ weer in leven

‘Manolo’ van Trip Lee samen met Lecrae, is al een tijd geleden uitgebracht, maar een paar jaar later begint de track weer helemaal op te leven en dat allemaal door de super populaire boyband van dit moment ‘BTS’.
De kans is groot dat je nog nooit van de populairste popgroep van dit moment ‘BTS’ hebt gehoord, maar de groep scoort hit na hit, niet alleen in Korea maar ook in de rest van de wereld. Deze mannen hebben zo’n 11 miljoen streamers op Spotify en tourde onlangs over de hele wereld. Een hele happening dus. De track ‘Manolo’ van Trip Lee is op dit moment ook een happening op Spotify, de track afkomstig van het album ‘Rise’ dat uitgebracht werd in 2014.

Tijdens een livestream van BTS danste twee van de leden op het nummer van Trip en Lecrae die 1,6 miljoen keer werd bekeken, sindsdien is het nummer massaal door de fans opgezocht op Spotify. Zo is het nummer na zo’n 4 jaar later bijna 16 miljoen keer gestreamd. Bekijk de video hieronder:

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter