6ix9ine nog tot september 2019 in voorarrest

6ix9ine moest vandaag voor de rechter verschijnen en claimt daar wederom onschuldig te zijn. De rapper zit al sinds 18 november vast vanwege een hele lijst met aanklachten. Zo zou hij deel zijn van een criminele organisatie die zich bezighoudt met moord, overvallen en drugshandel. Volgens justitie zou Nine Trey betrokken zijn bij meerdere schietpartijen en overvallen en het verhandelen van heroïne, fentanyl, MDMA en cannabis.

Volgens TMZ liet de rechter vandaag weten dat de rechtszaak tegen de rapper begint op 4 september 2019 en dat hij tot die tijd in voorarrest blijft. Hier kan verandering inkomen als hij alsnog op borgtocht vrijgelaten wordt. Eerder werd zijn aanvraag afgewezen nadat zijn advocaten aanboden om hem huisarrest te geven, zijn paspoort te laten inleveren en 750 duizend dollar te betalen. Advocaat Lazarro gaat nog in beroep tegen deze beslissing.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord