Thi’sl reageert voor het eerst na het schietincident

Vorige week meldden we al dat rapper Thi’sl gewond raakte tijdens een schietincident. Vandaag reageert de rapper voor het eerst over wat er precies is gebeurd. Dit schreef hij in een bericht op Facebook:

“Allereerst wil ik zeggen: Heel erg bedankt voor de liefde gedurende deze tijd! Ik heb veel van jullie berichten gezien, THANKS A MILLION! Ik weet dat velen van jullie hebben gehoord dat ik maandagavond werd neergeschoten tijdens een poging tot diefstal in mijn woonplaats St. Louis. Ik ben er ook van op de hoogte gebracht dat er veel verhalen rondgaan, dus ik wilde deze keer even verduidelijken wat er gebeurde en persoonlijk een update geven over mijn huidige toestand.

Het klopt dat ik slachtoffer was bij een poging tot een overval. Het is niet waar dat ik meerdere keren ben neergeschoten. Dat werd in het begin als waar aangenomen, omdat ik drie schoten in mijn linkerbeen had, maar dat waren uiteindelijk de uitgangswonden (van de kogel red.) en niet de binnenkomst. De kogel drong mijn linker dijbeen binnen, gefragmenteerd in mijn been en eindigde in drie stukken in mijn binnenste dij. Het grootste deel van de kogel kwam toen terecht in mijn rechter binnen been, raakte mijn dijbeen, brak mijn bot en verliet de andere kant. Gelukkig had ik mijn vuurwapen op zak en was ik in staat om terug te vuren, waardoor ik niet volledig het slachtoffer ben geworden.

De weg naar herstel zal een lange worden. Vandaag heb ik met mijn arts gesproken en kan het drie maanden duren, voordat mijn been volledig is genezen. De eerste twee weken thuis kan ik me niet bewegen, maar alleen met opgeheven been zitten. Enkele minuten nadat dit gebeurde, drong deze gedachte door mijn hoofd: “Ik breek elke dag m’n rug om deze dudes te redden, die me gewoon probeerden te beroven.” Die gedachte bestreed ik direct met: “Dit is de reden waarom ik harder moet gaan, zodat deze dudes dit niet hoeven te doen. “Dit zal me niet stoppen of veranderen hoe ik deze jonge mannen zie. Ik wil ze nog steeds zien veranderen, ik wil nog steeds dat ze hun Schepper leren kennen en de reddende genade van Jezus te ervaren!

Persoonlijk ben ik iemand die zijn mond zou houden, en mijn eigen gang zou gaan; maar op aanraden van familie en vrienden, heb ik een goede vriendin, Olivia McClinton, toegestaan om een GOFund me-campagne aan te maken, waarmee ik mijn rekeningen voor de komende drie maanden en alle onverwachte medische kosten kan bekostigen. Ik zal jullie op de hoogte houden, en ik beloof je dat ik op dit moment in een goed humeur ben, ook al kan ik niet alleen lopen of iets doen. Nogmaals bedankt voor alle liefde, het is een zegen geweest om je woorden te lezen!”

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter