Geen seizoen 3 van Luke Cage volgens Netflix

“Helaas komt Marvels Luke Cage niet terug voor een derde seizoen” kondigden Netflix en Marvel het afgelopen weekend aan in een persbericht. Je leest het goed, de hitserie stopt na slechts twee seizoenen.

Het nieuws komt als een schok aan bij fans van de superheld, vooral omdat de serie zo goed liep op Netflix.

Volgens de website Deadline zijn de kijkcijfers ook niet de reden voor de annulering van de show. Integendeel, het team was al bezig met de voorbereidingen voor het derde seizoen. Bronnen van Deadline vertellen dat de producers te maken hadden met ‘creatieve verschillen’ en dat het team simpelweg niet kon uitvogelen hoe ze met het derde seizoen verder moesten. Uitvoerend producent, Cheo Hodari Coker, bedankt op Twitter zijn team en alle fans voor de onvergetelijke momenten.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter