Lecrae’s album Anomaly wordt gouden plaat

De Recording Industry Association of America (de organisatie die over het verkoop van de albums gaat.) heeft aangekondigd dat Lecrae’s zevende studioalbum, Anomaly, nu is officieel een gouden plaat is.Om een gouden plaat te kijgen, moet het album 500.000 keer verkocht zijn. Andere hip-hop artiesten waarvan hun album ook in een gouden plaat is veranderd het afgelopen jaar zijn onder andere Meek Mill en Wale.

Reach Records bracht het album Anomaly op 9 september 2014 uit. In de eerste week, verkocht het album al 88.000 stuks en stond gelijk op nummer 1 in de Billboard 200. Bij de release van het album Anomaly kreeg het veel positieve reviews uit zowel christelijke hoek als de mainstream publicisten.

Rolling Stone: “He may not swear, but Anomaly is as hard-hitting as any rap record out right now.”

HipHopDX: “Part of what makes Anomaly and its artist compelling musically is that he’s so bent on pushing against Hip Hop as he continues to become a bigger part of it.”

CCM Magazine: “Anomaly levels the playing field between faith-based hip-hop and mainstream rap once and for all.”

Lecrae heeft aangekondigd dat hij met een nieuwe tour door Amerika gaat reizen, genaamd ’the Destination Tour’. Ook heeft de rapper verteld dat hij tijdens deze tour nieuwe muziek zal laten horen en dat er binnenkort een nieuw album uit komt. Ook was op Facebook en Instagram te zien dat Lecrae en Andy Mineo samen een album gaan uitbrengen. Over beide albums is helaas nog weinig bekend. Zodra er meer bekend is, laten wij het weten!

[box type=”custom” color=”#303030″ bg=”#F0F0F0″ radius=”1″]OVER DE AUTEUR:
Rick Bergwerff (22) is schrijver voor Shiningstarmusic.com en is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Hij verzorgt Instagram, columns, nieuws en recensies binnen het team. Voor meer info: rick@shiningstarmusic.com  [/box]

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter