Collision Records tekent rapper Ki’Shon Furlow

Photographed by Philip Rood http://philiprood.comCollision Records heeft de vierde artiest van het label vastgelegd, in de vorm van rapper Ki’Shon Furlow. De rapper, wiens populaire mixtape in oktober van vorig jaar verscheen, werd onlangs door Rapzilla uitgeroepen tot één van de beste nieuwkomers in 2016.

“Het publiek van een artiest is gelijk aan wat ze over het menselijk brein zeggen; zonder een bron voor een groot netwerk, kun je er maar een klein deel van benutten – Dat is Collision voor mij”, zei Furlow tegenover Rapzilla. “We hebben hetzelfde hart voor het doel achter de muziek en ik ben altijd een fan geweest van hoe Collision risico’s wil nemen door het toestaan van onorthodoxe creativiteit door de artiest.”

Naast de aankondiging van Collision’s nieuwste aanwinst, liet het label meer weten over Furlow’s volgende project, dat ‘Voices’ gaat heten. Het album zal op 4 maart verschijnen en is al beschikbaar voor de pre-order via iTunes, samen met de eerste single “Golden” met labelmate Alex Faith. Ook bracht Collision de videoclip van de single naar buiten, geregisseerd door Will Thomas.


Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter