Shiningstarmusic.com wint Webfish Award 2013

webfish_award_avg2Afgelopen weekend won Shiningstarmusic.com de Webfish-award, een prijs voor personen en organisaties die het christelijk geloof het beste via social media, apps en websites onder de aandacht brengen. De prijs werd uitgereikt tijdens Kerk2013, een conferentie over kerk, social media en internet in het Landelijk Dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Nederland.

“Ondanks dat ik zelf niet bij de prijsuitreiking kon zijn, ben ik ontzettend blij en vereerd met deze award”, zegt Rob van Grondelle (initiatiefnemer). “We zijn nog geen twee maanden online en nu al deze toffe blijk van waardering!” Naast Shiningstarmusic.com werden voor de categorie particulieren ook de initiatieven Vraag de priester en Broodje Paap genomineerd.


Juryrapport
De jury van de prijsuitreiking werd dit jaar gevormd door Eric van den Berg (Katholiek.nl), Frank Bosman (cultuurtheoloog aan de Tilburg School of Theology), Tom Mikkers (algemeen secretaris van de Remonstrantse Broederschap), Adrie Stemmer-van Ravenswaaij (webmaster MijnKerk.nl) en Christiaan Verwijs, mede-organisator van Kerk2013 en Scrum Master en coach bij internetbedrijf NowOnline. Het rapport door deze jury luidde als volgt:

“Het doel van de website Shiningstarmusic.com is om zowel nationale als internationale christelijke hiphop-artiesten een platform te bieden, om meer naamsbekendheid onder het Nederlandse publiek te krijgen. De makers zeggen daarover: ‘Wij willen bereiken dat de positieve boodschap die christelijke rap met zich meedraagt door de liefhebber kan worden gehoord.’ De site is dermate professioneel gemaakt dat het lijkt alsof er een hele organisatie achter zit. Het is echter het werk van bevlogen hobbyisten. Redactioneel en qua design is het een uitstekende site, die voortdurend actueel en compleet is. De vele video’s op de site zijn een effectieve toevoeging en de koppelingen met YouTube, Facebook en Twitter zijn goed gerealiseerd.”

Shiningstarmusic.com bedankt de organisatie van de Webfish Awards en de jury voor deze mooie en bemoedigende woorden! Ook gaat een speciaal dankwoord uit naar alle artiesten, organisaties en volgers, die hun interesse in de startfase van het platform hebben getoond!

webfish2013-3  webfish2013-2

Bekijk ook

Post navigation

2 Comments

Laat een reactie achter