116 crew zet Time Square New York op z’n kop

De ‘Better Late Than Never’ Tour kwam op 2 november naar New York City en stelde niet teleur. Dat schrijft blogger Justin Sarachik op zijb hiphop-platform Rapzilla. Andy Mineo, Lecrae, Wordsplayed, Nobigdyl., en WHATUPRG zetten het PlayStation Theater in het beroemde Time Square compleet op z’n kop. De zaal was volledig uitverkocht en het publiek was ondersteunde elke artiest op het podium, terwijl ze de woorden meezongen.

De show werd omstreeks 7.30 uur afgetrapt door WHATUPRG. Hij kwam met genoeg energie om de menigte klaar te maken voor de avond. Hij voerde tracks uit zoals “Rosegold”, “Glow”, “Wesside” en “Aquafina”. De set liep ongeveer 20 minuten uit, wat vervolgens leidde tot de set van nobigdyl.

Nobigdyl. volgde de rapper enthousiast op en zei dat het zijn eerste show in NYC was. Hij opende de set met “twenty eighteen.” Hij voerde ook een intro acapella uit van “Suicide Nets”. Uiteindelijk sloot hij zijn set van 15 minuten af met “Shakira” en riep WHATUPRG het podium op om de adlibs en het refrein met hem mee te doen.

Na .nobigdyl volgde Wordsplayed. De New Yorker had vrienden en familie in het publiek die compleet losgingen. Als je hem nog niet live hebt gezien; verwacht vooral hilariteit. Hij had een opblaasbare danseres op het toneel die Gertrud heette en waarnaar hij een paar keer refereerde. Hij voerde zijn verses uit van Magic & Bird, zoals ‘Dance (Now You See It)’ en ‘Kidz.’ Het hoogtepunt was zijn uitvoering van de track ‘Kanye Cares’.

Na een korte pauze kwam Lecrae op het podium. Zoals verwacht ging het publiek los op Lecrae toen hij nummers bracht zoals “Hammertime”, “Watchu Mean,” “Come And Get Me,” “Dirty Water,” “Blessings,” “All I Need is You,” “Broke, “I’ll Find You”, een medley van oudere nummers en meer. Lecrae sprak wijze woorden tijdens zijn set en klonk soms als een preacher. Hij krijgt veel kritiek van sommigen van zijn volgers, maar zijn getuigenis sprak niets anders dan zijn geloof in Jezus.

De held van de avond, Andy Mineo, sloot de show af. De rapper, afkomstig van Uptown New York kreeg een grote ovatie toen hij het podium betrad. De show zat vol met emotionele momenten voor Mineo, die soms overweldigd door de liefde die hij ontving van de aanwezige fans, vrienden en familie.

Hij vertelde over zijn moeder die net een week voor de tour was overleden en veel persoonlijke anekdotes had. Op een gegeven moment werd hij overmand door emotie. Het was enorm krachtig en ontroerend. Sommige van de nummers die hij uitvoerde waren “Uno Uno Seis”, “Desperados”, “You Can not Stop Me,” “Dunk Contest ft. Wordsplayed,” “I’ve Been …,” “Clarity,” “Family Photo, “” … Lost, “” Shame “, en een paar anderen.

Andy Mineo en Lecrae kwamen nog op voor een toegift waarin ze de nummers “Coming in Hot” en “Say I Will not.” deden. Aan het eind van het nummer verschenen alle andere artiesten ook weer op het podium. Het was een groot feest. Toen de muziek was afgelopen, gingen de rappers het podium af om hun fans snel te begroeten.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter